ÇEVMER Müdürlüğüne Doç. Dr. Sefa Altıkat Atandı

Iğdır Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇEVMER) Müdürlüğüne Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Sefa Altıkat atandı.
Bölge ülkeleri, ülkemiz ve bölgemizin kalkınma sürecinde insan ve diğer canlıların hayatını tehdit edebilecek çevre problemlerinin çözümüne yönelik disiplinler arası bakış açısıyla araştırmalar yapan ve elde edilen sonuçların uygulamaya konulmasına yönelik önerilerde bulunan ÇEVMER’in Müdürlüğüne Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sefa Altıkat atandı.
ÇEVMER, ülkemizin kalkınma hedeflerine uygun olarak beslenme, barınma ve teknolojik gelişmelerin doğal kaynaklar üzerindeki baskılarını hafifletmek ve bu kaynakların sonraki nesillerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde kullanımını sağlamak için gerekli bilgi, donanım ve kadroları oluşturarak bölgesel, ulusal ve uluslararası projeler üreterek Iğdır Üniversitesinin gelişmesine katkıda bulunuyor.

• Yayımlama Tarihi: 06 Mart,2020